Nieuw in Bussum en Naarden: Bestel uw brood nu ook vanaf de website, ook voor bedrijven. Gratis bezorging vanaf 25 euro.

openingstijden
ma-za van 07:30-17:00
Zondag van 09.00uur - 13.00uur!

Contactgegevens
Le Perron Bussum
Julianaplein 94
(035) 6948207
info@leperronbussum.nl

Het verhaal van Le Perron

Gedurende een lange tijd werd er brood gebakken in de bakkerij, waar alleen de bakker en zijn knechten mochten komen. Ontzettend jammer om zo'n prachtig proces te verstoppen, vinden wij. In onze Le Perron winkel staat de bakker centraal. Hij laat klanten zien hoe brood wordt gebakken op het podium in het broodtheater. Met de bakker die gepassioneerd aan het werk is. Hierdoor verspreid de geur van versgebakken brood zich door de straten.

Een eerlijk en volwaardig product waar boer, bakker, molenaar en moeder natuur met plezier aan hebben gewerkt en waar de consument met volle teugen van kan genieten. Onze recepten komen vanuit de hele wereld. We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de lekkerste scones uit Engeland. We hechten waarde aan de goede komaf van al onze producten. De biologische herkomst van de grondstoffen wordt geborgd door het Eko keurmerk. Alleen het beste is goed genoeg.